Želite da poklonite nešto originalno? Ili želite ličniji prostor za sebe? Umjesto kupovine već viđenih reprodukcija i ilustracija odaberite fotomontažu vaših ličnih fotografija sa putovanja, drage fotografije građevina, detalja iz prošlosti ili porodice i prijatelja.

..................................................................................





 

Kolaž života

Fotomontaža ne mora uvijek da ima lošu konotaciju, a slika-fotomontaža je dokaz za to. Ovaj način ispoljavanja ličnih detalja ili onih koji vam znače, može da bude dokaz kako jednostavnim odabirom nekoliko fotografija stvoriti zajedničku priču. Stvarajući kolaž od fotografija, dajete ambijentu poseban šarm ili poklanjate jedinstven predmet.






Tako možete napraviti bezbroj kombinacija, u koloru ili crno-bijelim nijansama i stvoriti sjajnu atmosferu u jednoj ili više prostorija u domu. Također, ovo je odlično rješenje za poslovne prostore i holove, kada je teško pronaći odgovarajući motiv na već gotovim slikama za atmosferu koja želi da se postigne.



Šta želite imati na zidu?

Izborom fotomontaže kao dekorativnog detalja dobija se niz prednosti. Najveće su svakako te što sami odlučujete o kolažu koji ćete gledati svakodnevno, kao i o dimenzijama istog, što je posebno bitno za manje ili velike zone zidnih površina.

Ukoliko želite da posjedujete fotomontažu, trebate da dostavite nekoliko stavki na mail studija „Bela Vida“:

1. Broj fotografija koje je potrebno obraditi

2. Vrstu fotografija (digitalna ili skenirana)

3. Veličinu slike koju želite postaviti na zid

Na mail „Bela Vide“ This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. možete postaviti sva pitanja, upit cijene dizajna i raspitati se o posebnim zahtjevima, ukoliko ih imate. Vrijeme potrebno za izradu fotomontaže je mjesec dana, a dizajn koji dobijete je samo vaš i kao takav može imati posebnu vrijednost za vas i vaše najbliže. Odaberite temu dizajna, a Bela Vidi prepustite sve ostalo, jer je krajnji ishod najčešće oduševljenje.