window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-128943623-1');

Damir Halilović, stručni saradnik Enterijer.ba, dao je savjet našoj čitateljki Binasi gdje postaviti vrata na ulazu u malu sobu.

...........................................................................................................................

Poštovani,

Zamolila bih Vas da mi pomognete sa savjetom gdje postaviti vrata za ulaz u malu sobu kako bi se najviše iskoristio ionako mali prostor.

Soba je tek u fazi gradnje, te kako nemam nikakav namještaj, molila bih Vas da mi pomognete i savjetom kako organizovati prostor ove male sobe.

U sobi bi trebao biti neki manji stol za rad i ležaj. Nešto na razvlačenje ili šta već može stati.

Lijep pozdrav,

Binasa

...........................................................................................................................

Poštovana Binasa,

Odmah sam primijetio da ulaz u sobu iz trpezarije nije najsretnije rješenje, tj. pozicija vrata kako ste prvobitno zamisli. Stoga sam morao napraviti totalnu reogranizaciju kuhinje, trpezarije i ulaza u dječiju sobu.

Ostavio sam poziciju kuhinje na mjestu gdje je prvobitno zamišljena, što će Vam uštediti novac na odvodnim i vodovodnim cijevima. Sad je ulaz iz hodnika koji vodi u dnevni boravak, dok se u dječijoj sobi nalazi krevet, ormar i radni stol.

Nadam se da sam Vam pomogao.

Lijep pozdrav,

Damir Halilović, d.i.a.
Stručni saradnik Enterijer.ba