window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-128943623-1');

Jelena Kačar-Žarić je jedna od stručnih saradnica Enterijer.ba tima u kojem je od 2009. godine. Kroz poslovne izazove i vrijeme provedeno na portalu, pokazala je spremnost, zalaganje, izražen timski duh i mnogo kreativnosti u davanju odgovora na upite čitalaca.

..................................................................................



 

Diplomirala je na Arhitektonsko-građevinskom fakultetu u Banjoj Luci, na predmetu Urbana struktura i rekonstrukcija. Iako je u kontaktu sa geodetskim poslovima, Jelena sanja o velikim arhitektonskim projektima u budućnosti, a inspiraciju pronalazi u provođenju vremena sa svojom porodicom i dječijoj vedrini i razigranosti Bogdana i Ane.

Zadovoljni čitaoci koji joj se javljaju i nakon odgovora na upite, predstavljaju joj najveće poslovno zadovoljstvo u okviru Enterijer.ba angažmana.


Kako ste počeli raditi za Enterijer.ba i kada?

Za Enterijer.ba počela sam pisati početkom 2009. godine. Na jednom od web portala sam pročitala oglas, javila se i ubrzo postala dio kreativnog i dinamičnog tima.


Kakva su Vaša iskustva sa saradnjom na portalu?

Iskustva su pozitivna. Saradnja se zasniva prije svega na dobroj organizaciji, što je meni veoma važno zbog usklađivanja sa brojnim obavezama.

Enterijer.ba je postao prepoznatljiv po mladim ljudima koji svojom energijom i odličnim idejama svakodnevno iznenađuju posjetioce portala.

Drago mi je da sam dio tima.



Da li Vam je to pomoglo i da li Vam i dalje pomaže kroz stvaranje kontakata, usavršavanje, komunikaciju sa klijentima?

Moram priznati da neposrednu profesionalnu korist nisam imala, pošto moje trenutno zaposlenje nema sličnosti sa uređenjem enterijera, ali u stvaranju kontakata i komunikaciji sa klijentima vidim veliki potencijal, tako da je odgovor na pitanje ipak potvrdan.

Meni lično je najveće zadovoljstvo kada mi se čitaoci nakon odgovora na zahtjev ponovo jave i zahvale. Veseli me što uz moju pomoć uživaju u uređenju svojih domova.



Koje su Vaše ambicije u poslovnom smislu?

Ambicija... Zadovoljstvo bavljenja arhitekturom.


Šta je ono što Vas poslovno ispunjava (dobra zarada, kreativnost, stvaranje...)?

Moram priznati da je najslađe kada se uz navedeno (dobra zarada, kreativnost, stvaranje) još doda i dobar tim kolega. U takvom okruženju nema nerješivih problema.


Čime se bavite pored toga što ste stručni saradnik na portalu Enterijer.ba?

Trenutno sam zaposlena u privatnoj firmi koja se uspješno bavi geodetskim poslovima. Imam priliku da učim i upoznam se sa savremenim tehnologijama iz ove oblasti.


Kakvo je stanje sa arhitekturom i prosperitetom obrazovanih mladih ljudi da u BiH nađu kvalitetan posao u struci?

Prilike za dobar posao svedene su na minimum, bez obzira na stepen obrazovanja.

Ovakvo stanje ne zaobilazi ni arhitekturu, pa se mlade kolege pune entuzijazma zadovoljavaju poslovima u salonima namještaja, keramike i slično, gdje jedva da prevazilaze zaduženja običnog trgovca.


Kako izgleda Vaš dan iz mašte, savršen dan jednog arhitekte?

Rad na velikom projektu poput projektovanja Olimpijskog sela.



Zahvaljujemo se Jeleni na izdvojenom vremenu!