window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-128943623-1');

Oduvijek ste željeli poseban krevet za vašu spavaću sobu? Predlažemo krevete od kovanog željeza koji, uneseni u enterijer, postaju priča za sebe.

....................................................................................................................................................

Tamo gdje kvalitet izlazi ususret estetici nastaju najljepši kreveti za spavaće sobe, koje sa godinama ne gube na stilu. Štaviše, ovakvi primjerci postali su vremenom pravi stilski komadi namještaja, koji se u borbi protiv svakodnevnih, nekvalitetnih komada koje srećemo, drže visoko pozicionirani.


Metal Arte za romantične enterijere

Zahvaljujući svojoj brizi o kvalitetu, ekskluzivitetu i kupcima, kompanija Metal Arte iz svoje kolekcije predstavlja dva kreveta koje izdvaja prepoznatljiv imidž i tradicija izrade.

Originalni, ali sa određenom mjerom i količinom detalja, ovi kreveti bude u svakoj sobi onu potrebnu dozu nostalgije i romantike. Dah nekih prošlih vremena, oslikan kroz vično izrađenu strukturu i formu okvira, nudi mogućnost da krevet postane središte sobe i njena najbitnija zona.

Od perioda kada su ormari zauzimali veliki prostor, prkosno se šireći od zida do zida, pa do danas, kada se fokus stavlja na udobnost i praktičnost, kreveti od kovanog gvožđa zauzimaju svoje posebno mjesto u svijetu enterijera.


Bračni krevet sa podnicima

Izrađen u prelijepoj nijansi slonove kosti i u dimenzijama 160x200cm, jedan je od onih koji se lako izdvajaju, prvenstveno upotrebom tradicionalnih tehnika i finitura.

U odnosu na ton ostatka sobe i posteljine, ovaj krevet može da bude i oaza jednostavnosti, ali i prefinjenog. Predstavljen je u Bela Vida galeriji u okviru trenutne postavke "U bojama brazilskog karnevala" i njegova cijena iznosi 1.500,00 KM.


Bračni ležaj "Vanessa" sa latofleksom

Ovakav krevet dio je istorije u uređenju enterijera. Jedinstvenost u izradi i zagasiti tonovi, odgovaraju ljubiteljima klasičnijeg i izuzetno elegantnog.

Predstavljen je u Bela Vida galeriji, u okviru postavke "Energija španskog doma" i njegova cijena iznosi 1.500,00 KM. Sveukupna forma i ljepota ovog kreveta dobija podršku i u kvalitetu i udobnosti, koja garantuje dugi vijek trajanja i identičan izgled onom u trenutku kupovine.

Gdje se mogu nabaviti?

Sve informacije mogu se dobiti u galeriji Bela Vida, u Importanne Centru u Sarajevu, ulica Zmaja od Bosne 7-7A, posredstvom Bela Vida FB stranice ili elektronskom poštom na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Broj telefona Galerije je +387(0)33 26 46 60.