window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-128943623-1');

Visokokvalitetna finalna izrada i dizajn koji je usko povezan sa udobnošću predstavljaju Simpovu Sound sofu. Za sve ljubitelje muzike i inovacija, ovo je sjajan komad namještaja.

...................................................................................................................................................


Inspirisani muzikom

Sound sofa može se kupiti u različitim bojama i širokom izboru materijala. Odgovor na potrebe savremenog života stižu iz Simpo dizajnerske grupe, koja je u muzici pronašla inspiraciju za oblikovanje garniture koja plijeni udobnošću.

U sofu je ugrađena muzička linija za iPhone, iPod, USB, BlueTooth i sve ostale MP3 plejere. Sjajan rezultat postignut je oslobađanjem prostora u dnevnoj sobi, kao i mnogo kvalitetniji doživljaj zvuka.

Relaks nasloni za glavu za udobnije sjedenje omogućavaju potpuno uživanje i podešavanja položaja ka svakom korisniku. Dimenzije sofe su š/d/v: 300x220x85/100 cm. Model se može poručiti u više od 25 vrsta koža i širokom spektru boja.

Cijena sofe iznosi 4.959,00 KM ukoliko je rađena u pravoj koži.

Za one koji ne žele ugrađenu muzičku komponentu, cijena u istoj kožnoj varijanti je 4.385,00 KM.

Gdje se može nabaviti?

Simpo sofa je trenutni segment Bela Vida postavke i može se poručiti u Sarajevu.

Sve informacije mogu se dobiti u galeriji Bela Vida, u Importanne Centru u Sarajevu, ulica Zmaja od Bosne 7-7A, posredstvom Bela Vida FB stranice ili elektronskom poštom na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Broj telefona Galerije je +387(0)33 26 46 60.