window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-128943623-1');

Inidividualan stil, moderan dizajn i kvalitet ručne izrade ono je što karakteriše kolekciju trpezarijskog namještaja kompanije Zedex.

................................................................................

 

 

 

 

 

Kompanija Zedex je u Bela Vida galeriji predstavila liniju za trpezariju iz popularne kolekcije Eko. U kolekciji Eko u ponudi je više modela stolova i komoda koji se rade od hrasta, bukve, kern bukve i oraha. Pažljivo biranim materijalima i sa puno ručnog rada krajnji rezultat je lijep, moderan i luksuzan komad namještaja.

Trpezarija od drveta za moderni dom


Drvo je materijal koji ne izlazi iz mode. Ljepota i kvalitet obrade u ovom slučaju garantuju komade namještaja na koje možete biti posebno ponosni. Izuzetno moderan i inovativan dizajn, te prelijepa struktura kern bukve garantuju laku uklopljivost u svaki enterijer, što zbog neutralne nijanse, što zbog jednostavnog stila.

Na fotografiji je vidljiv stol sa stolicama koje mogu da se poruče sa ili bez rukonsalona, te komoda koja se savršeno uklapa u čitav ambijent. Snažna struktura i stabilnost garancija su za dugotrajnost kojom se Zedex ponosi.

Drvo ima tu mogućnost da da prostoru neophodnu poetiku i da čovjeka približi sa prirodom. Sa kvalitetnim drvenim namještajem u dom se unosi i udobnost i šarm koji ne prolazi.

Cijena i gdje se može poručiti


Cijene:
Trpezarijski stol, Šprenger (KERN BUKVA ULJE) - 1800,00KM
Trpezarijska stolica sa rukonaslonom, DEA (KERN BUKVA, KOŽA) - 170,00KM
Trpezarijska stolica bez rukonaslona, DEA ( KERN BUKVA, KOŽA) - 150,00KM
Komoda, Šprenger(Kern bukva,ulje) - 850,00KM
Sve informacije mogu se dobiti u Importanne Centru u Sarajevu, Bela Vida galerija, ulica Zmaja od Bosne 7-7A.

Posjetite web stranicu Bela Vide www.belavida.ba,  pošaljite upit na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili pozovite broj telefona +387(0)33 26 46 60.