Internet magazin Enterijer.ba po peti put organizuje takmičenje za najljepše uređen ugostiteljski objekat u kojem će po prvi put učestvovati takmičari iz cijelog regiona.

.........................................................................................................................

Za popularnu Grimiznu kuglu ovog puta borit će se vlasnici ugostiteljskih objekata iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Slovenije.

Prijaviti se mogu svi oni koji smatraju da je njihov ugostiteljski objekat uređen reprezentativno i sa stilom tako što će poslati šest profesionalno urađenih fotografija na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. do 15. februara 2014. godine. Stručni žiri će ocijeniti da li pristigle fotografije enterijera zadovoljavaju osnovne kriterije lijepo uređenog prostora. To znači da će u utrci učestvovati samo oni ugostiteljski objekti koji ispune uslove stručnog žirija.

Više informacija o samom takmičenju može se dobiti putem grimizna.enterijer.ba.

Tokom marta birat će se najljepših deset i to putem Facebook stranice Grimizne kugle – Facebook.com/grimizna. U aprilu će stručni žiri izabrati najljepšeg među najljepšim kojem će dodijeliti nagradu – Grimiznu kuglu.

Medijski pokrovitelji takmičenja za najljepše uređen ugostiteljski objekat – Grimizna kugla su Fena, Radio M, Klix.ba, FACE TV, Oslobođenje, Magazine.