Vodeći investitor u ulaganje u nekretnine u BiH, kompanija Compact Invest d.o.o., na čelu sa generalnim direktorom Sultan Alkhannah, potpisala je ugovore sa više domaćih kompanija koje bi trebale raditi opremanje stanova u naselju Sarajevo Waves koje se gradi u naselju Otes u blizini Sarajeva.

.......................................................................................................

Neke od tih kompanija su "Metropolit Studio" i "Inside by Ećo".

Iz Compact Investa dodaju da usluge koje će ove kompanije pružiti podrazumjevaju da prilikom kupovine stana kupci dobiju mogućnost da odmah izaberu kompletan enterijer u skladu sa vlastitim stilom i budžetom, a sve na osnovu pokaznih stanova koji će biti opremljeni do najmanjeg detalja i sa svim asesoarima.

Generalni direktor firme Compact Invest d.o.o. Sultan Alkhannah kao i direktori kompanija sa kojima je potpisan ugovor o opremanju enterijera Sarajevo Waves 1, izjavili su da im predstavlja veliku čast i zadovoljstvo što će uspješne kompanije, svaka u svojoj oblasti, raditi na novom, luksuznom i arhitektonski kreativnom naselju u Sarajevu, rezidenciji Sarajevo Waves.

Budući kompleks Sarajevo Waves sadržavati će preko 300 stambenih jedinica sa kompletnim popratnim sadržajem i vanjskim uređenjem.

''Prvi pokazni stanovi našim kupcima biti će dostupni na uvid sredinom septembra'', navode iz ove kompanije.

Ističu da se sve dodatne informacije, kao i video klip o kompleksu Sarajevo Waves može pogledati na www.cic.ba