Predstavnici kompanije Unicoop Trade d.o.o, Privredne komore Republike Srpske i opštine Laktaši nedavno su u Trnu, opština Laktaši svečano otvorili novi salon namještaja, rasvjete i kućnih dekoracija „Unicoop Home" veličine 2000 m2. Asortiman salona namještaja i kućnih dekoracija Unicoop Home čini više od 5000 artikala, najkvalitetnijeg namještaja, kuhinja, rasvjete, opreme za kupatila i kućnih dekoracija.

............................................................................................................................................................

„U Unicoop Trade imamo tri segmenta: segment fasada i aditiva za građevinarstvo, drugi segment je trgovina keramikom i sanitarijama, dok je Unicoop Home koji smo večeras otvorili, posljednji segment, salon namještaja, rasvjete i dekoracije. Cilj otvaranja ovog salona je slušanje potreba naših kupaca, jer kao što znamo, Banjaluka je uvijek imala kupce za kvalitetnu robu, i to su uglavnom naši kupci koji su odlazili u veće centre. Mi smo sada pokušali to da im približimo i da sav naš prodajni asortiman ambijentalno prikažemo", rekao je Danko Ančić direktor kompanije Unicoop Trade.

Kompanija Unicoop Trade na novi poslovni poduhvat odlučila se nakon 20 godina uspješnog rada i poslovanja, tokom kojih je značajno doprinosila razvoju lokalne zajednice, zapošljavanju i privrednom ambijentu.

Kompanija Unicoop Trade ekskluzivni je zastupnik renomiranih svjetskih brendova za tržište Bosne i Hercegovine i Republike Srpske, od kojih je najpoznatija keramika ROBERTO CAVALLI, rasvjeta ORION, keramika APE, keramika ATLAS CONCORDE, namještaj BELLONA, SEVEN SEDIE, SCAPPINI, fasadni sistemi, keramička ljepila i hidroizolacije ROFIX, krovni prozori VELUX, aditivi za gradnju TKK Srpenica.