Ovoga puta predstavljamo pse Olija, Bonnija i Dona, te tri neodoljive mace, ženkice Doni i Skunk i mačka Lakija. Oni uživaju u svojim domovima kao punopravni članovi porodice, a vi uživajte u fotografijama!

...........................................................................................................................................................

 

Don u trenucima dokolice, zadovoljno ljenčari na svom omiljenom mjestu u uglu sofe, ljubomorno čuvajući daljinski upravljač od televizora u svojoj blizini. Miran, opušten i sretan, on uživa u svom domu. (Dijana)

 

Mačak Laki, udobno ispružen na naslonu fotelje, lijeno promatra dešavanja oko sebe. Ipak, ne zadržava se previše na jednom mjestu. I najmanji zvuk privlači njegovu pažnju i mami ga da istraži šta se to novo dešava u kući. (Danijela)

 

„Zdravo! Ja sam Oli i imam tri godine. Pronađen sam na ulici kad sam bio mrvica i dobri ljudi su me udomili. Voljen sam, mažen i pažen. Kažu da sam hiperaktivan i nakon iscrpljujuće igre volim da se odmaram na mekanom i udobnom mjestu. Imao sam svoj jastuk ali sam ga pojeo, pa sam ga zamijenio ovim udobnim krevetom." (Lejla)

 

Doni je predivna siva maca, savršeno biće, maza bez premca, koju svi ukućani obožavaju. Voli se igrati s novčićima, spavati po cijeli dan ili glumiti saksiju na prozoru. Njena ljepota se ne može opisati riječima, rekla nam je njena prijateljica i vlasnica. (Tijana)

 

Neodoljivi Bonnie bio je dovoljno strpljiv da pozira obučen kao Djed Mraz i tako čestita novu godinu svim prijateljima. Sa ovakvom čestitkom godina ne može započeti loše. Hvala slatkom Bonniju! (Zana)

 

"Ja sam Skunk i imam dva mjeseca. Volim da se igram i da spavam, a najviše volim kada me maze. Međutim, nikako da dođem na red jer sam u privremenom domu sa još tri mace i cukom. Puno bih voljela imati svoj dom u kojem bi me stalno mazili i pazili. Ako mi želite ispuniti želju, onda me nazovite na 061 210 550 ili posjetite stranicu Dogabundo." (Belma)

Ukoliko i Vi želite da Vaši ljubimci budu dio naše fotogalerije, pošaljite njegovu fotografiju na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Na fotografiji treba biti i dio Vašeg enterijera, te kratki opis fotografije.