Velika fotografija koja prikazuje vašeg kućnog ljubimca postavljena na zid unijet će razigranost i lijep dekorativni element u bilo koju prostoriju u kući.

................................................................................

 

 

 


Aparat u ruke!

Sami možete fotografisati svog ljubimca i odabrati onu fotku koja vam se najviše dopadne. Najbolje je odabrati fotografiju koja prikazuje isključivo ljubimca bez suvišnih smetnji oko njega koje odvlače pažnju.  Ako to nije izvodivo, onda fotku obradite u nekom od programa za dorađivanje fotografija.

Ukoliko niste vični fotografisanju uvijek možete zamoliti prijatelja da to uradi za vas ili unajmiti profesionalnog fotografa.

 

 

 

 

 

Savršen dekor

Što veća slika to bolje. Budite pažljivi pri odabiru okvira i radije birajte pleksiglas umjesto stakla za prekrivanje slike, posebno u slučajevima kada je format uokvirene slike veliki.

Uokvirenu fotografiju koja prikazuje vašeg pernatog ili krznenog prijatelja u najboljem izdanju možete okačiti u dječijoj sobi, iznad mjesta gdje se nalazi krevetić od ljubimca, ali i na nekim neočekivanim mjestima kao što su kuhinja ili dnevni boravak.

 

Izvor fotografija:

Foto 1

Foto 2

Foto 3