Feng Shui drvca sa kristalima su popularan lijek u tradicionalnoj primjeni Feng Shuija.

................................................................................................................................................

Postoje različite vrste drvca sa kristalima, od ametista pa čak do bisera i korala.

Naprimjer, citrin je kamen koji koristite za privlačenje bogatstva, tako da drvce sa takvim kamenjem koristite u području bogatstva, odnosno jugoistočnom dijelu vaše Bague. Žad možete koristiti za zdravlje u istočnom dijelu. Ružičasti kvarc je vezan za ljubav i romansu, tako da je odličan za jugoistočni dio vaše Bague.

 

Swarowski kristali nemaju jaku enegiju

Ponekad ćete naići na raznobojno drvce, koje je odlično za područje namijenjeno djeci i kreativnosti.

Swarowski kristali su jako lijepi, ali nemaju jaku Feng shui energiju budući da imaju olova u sebi.

Ukoliko želite, svakako možete dodati nekoliko Swarowski kristala na vaše drvo kako bi ono bilo sjajnije, ali cijelo drvo napravljeno od tih kristala neće imati energiju koja vam je potrebna.

 

Što više kristala, to bolje

Što se tiče oblika i broja kristala, što više kristala, to bolje. Na kraju, drvo simbolizuje stabilnost i rast, kao i dug život, tako da je ideja imati što veće drvce.

Feng shui drvca možete kupiti putem galerije Bela Vida, a njihova cijena se kreće od 20,00 do 30,00 KM.

Više informacija možete dobiti na 033/264 660, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili posjetite postavku galerije Bela Vida u holu Importanne Centra.