Spremite se da uživate u novim, dekorativnim VELUX rimskim roletnama. Istražite beskonačan potencijal tkanina i bićete inspirisani mekim, stilskim efektima koji čine ovu kolekciju prefinjenom i originalnom.

.................................................................................................................

Zahvaljujući specifičnom dizajnu rimske roletne, možete veoma lako da promijenite platno za svega nekoliko minuta. Samo izaberite vama omiljen dezen između 20 boja sa različitom svjetlosnom propustljivošću.

VELUX rimske roletne preporučuju se za spavaću, dnevnu i radnu sobu. Elegantne su i ublažavaju dolazeću svjetlost.

Odlikuju se fleksibilnim pozicioniranjem, te jedinstvenim dizajnom sa izuzetno uskim vodilicama. Lako ih je održavati, a još lakše ugraditi. Potrebno je samo nekoliko minuta i uz pomoć jedinstvenog Pick&Click® sistema roletne će biti postavljene na vaš prozor.

Ono što ih čini još atraktivnijim jeste da nemaju vidljive kanape. Njima se upravlja ručno, uz pomoć šipke ili kanape. Savršeno su rješenje za korisnike čiji su krovni prozori na dohvat ruke, a potrebno je podesiti svjetlost nekoliko puta dnevno.

Stvorite toplu i udobnu atmosferu u vašem domu dekorativnim dezenima i jedinstvenim tkaninama. Za više posjetite stranicu VELUX.