Ovaj je proizvod pogodan za sve namjene u vašem domu. Od dječije sobe do kupatila. Samo izaberite mjesto gdje se najbolje uklapa i kupite jedan za sebe.

................................................................................................................................

Napravljen je od reciklirane papirne ispune, saćaste strukture, iverice, lezonita, ABS plastike i folija, ofarban akrilnom bojom. Proizvodi se u IKEA - i, a dizajn potpisuje Ebba Strandmark. Pronaći ćete ga pod nazivom 'STUVA', a uz njega dobijate i jastuk na kojem će vaše dijete sjediti i uživati u igri dok se vi odmarate.

 

Savršeno rješenje za odlaganje stvari

Ovaj je sanduk savršeno rješenje za odlaganje, a djeci omogućava dohvatiti i organizirati svoje stvari. Možete odabrati između otvorenog i zatvorenog elementa za odlaganje kako biste sakrili ili izložili svoje stvari. Zahvaljujući svojim čvrstim nogarama, stoji stabilno i na neravnim podovima.

U malim stanovima nikad dovoljno mjesta za odlaganje stvari ili igračaka. Ako ovaj sanduk koristite kao kafe stolić s ladicom na izvlačenje u vašem boravku, zaista ste napravili pravi izbor. Neka vam posluži za sklanjanje igračaka nabrzinu prije dolaska gostiju.

Dimenzije: Visina: 50 cm, širina: 90 cm, dubina: 50 cm.

 

Gdje kupiti?

Ovaj sanduk možete kupiti ili naručiti u galeriji Bela vida u Importane centru. Dostupan je u bijeloj boji po cijeni od 269 KM. Kontakt telefon: 033/264 - 660 ili putem maila: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..