Umorni ste od čišćenja starih fotografija svaki put kada poželite da ih pregledate? Previše je nereda u vašem životu, a premalo organizacionih rješenja?

............................................................................................................

Razmislite o ovim kutijama za odlaganje koje mogu biti jako korisne za čuvanje stvari koje vam trenutno nisu potrebne. Dizajn kutija potpisuje švedska IKEA.

Velika kutija sa poklopcem dimenzija 56 x 39 x 28, odnosno zapremine 45 litara, odlično je mjesto za odlaganje većih predmeta koji će biti sklonjeni od prašine. U nju možete staviti sportsku opremu, alat za vrt, pribor za pranje i čišćenje. Zahvaljujući prozirnom materijalu od kojeg je napravljena, sadržaj je lako vidjeti i sve možete vrlo brzo pronaći.

Manja kutija dimenzija 39 x 28 x 28 cm, odnosno zapremine 22 litra, praktična je za zimsku i ljetnu garderobu i obuću, sportsku opremu i slično.

Veća kutija sa poklopcem košta 30 KM, a manja 24 KM. Možete ih kupiti ili naručiti u galeriji Bela Vida u Importanne Centru u Sarajevu. Kontakt telefon: 033/264 660 ili putem e-maila: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..