Luc stol iz Artisana ima svilenkast završni sloj po kojem je ova kompanija poznata.

..............................................................................................................

Ovaj novi model fokusira se na ono što Artisan čini drugačijim od ostalih. To su prije svega fini detalji kao što su noge na ovom stolu. Zajedno sa fantastičnom obradom dobijate stol koji je u potpunosti originalan.

 

Odaberite drvo koje želite

Pravi se od punog drveta, tako da možete odabrati hrast, trešnju, krušku, javor, orah ili brijest. Visina stola je 74 cm, a širina može biti 110 ili 120 centimetara. Dužina stola može biti 165, 185, 205, 225, 245 ili 265.

Na postavci Bela Vida galerije 'Oblikovanje svjetla na švedski način' koja je trenutno izložena u holu Importanne Centra u Sarajevu, nalazi se Luc sto urađen od orahovog drveta.

Dimenzije stola su 185 sa 110 cm i njegova cijena sa popustom iznosi 1.779,00 KM. Standardna cijena je 2.114,40 KM. Stol će biti izložen do 5. februara 2014. godine. Za više informacija kontaktirajte Bela Vida galeriju putem This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili pozivom na 033/264 660.

 

Vrhunski dizajneri

Dizajn stola potpisuju Ruđer Novak - Mikulić i Marija Ružić, koji su dio grupe mladih hrvatskih dizajnera. Radovi su im izloženi na brojnim izložbama, te su nagrađeni prestižnim međunarodnim nagradama.

Artisan je bh. kompanija iz Tešnja koja proizvodi namještaj od masivnog drveta. Sarađuje sa dizajerima poput Gabriela Bellon, Karima Rashida, Saliha Teskeredžića, Amira Vuka Zeca i sa hrvatskim dizajnerskim trojcem Grupa.