Za ljubitelje klasičnog, provjerenog i jedinstvenog namještaja kompanija Hazarton iz Sarajeva predstavlja posebnu garnituru iz kolekcije Boem koja oduševljava nijansom i formom.

 

................................................................................................................................................

Efekat elegancije

Izuzetno elegantna, stabilna i luksuzna garnitura Boem jedna je od onih koje odišu stilom čak i na prvi pogled. Izrađena u kombinaciji punog drveta i najfinijih materijala, prošarana je zlatnim detaljima i dopunjena punim jastucima, koji povećavaju njenu udobnost.

Ono što je karakteristično za ovu garnituru jeste boja. Mint ton najfinijeg pliša pojačava sofisticiranost njene forme, a isto tako daje joj jednu savremeniju notu. Savršen je komad za domove koji odgovaraju nešto klasičnijem stilu, kao i za ugostiteljske i javne objekte, poput holova, foajea i luksuznih kancelarija.

Kako je svaki komad Hazarton namještaja poseban i unikatan, on odiše trajnim estetskim vrijednostima i punom funkcionalnošću.

Cijena i gdje se može nabaviti?

Garnitura Boem može se kupiti u Bela Vida galeriji sa specijalnim popustom od 30%: Garnitura Boem + klub stol - 5 000 KM.

Sve informacije mogu se dobiti i putem zvaničnog sajta kompanije Hazarton www.hazarton.ba, kao i u samoj Bela Vida galeriji, Zmaja od Bosne 7-7A u Sarajevu – www.belavida.ba.