Funkcionalnost, prilagodljivost prostoru i identitetu korisnika, najsažetiji je opis novog trpezarijskog seta koji nosi naziv Ikebana. Iz domaće radionice stižu nam kvalitetni komadi namještaja, čiji finalni izgled ni u čemu ne odudara od inostranih. ........................................................................................................

Imperativ koji odgovara na zahtjeve savremenog načina života, a u domenu udobnosti, kompanija Kazaz prati kroz svaki novodizajnirani komad.

Ikebana set: elegantan i kvalitetan

Ikebanu sačinjava masivan stol izrađen od tri sloja oplemenjenog iverala sa staklenom pločom od 8 mm. Dizajniran tako da kupcu ostavlja mogućnost individualnog dekorisanja ploče stola: suhim laticama cvijeća, raznobojnim kamenčićima ili šarenim stolnjacima.

Moguća je izvedba u čak 60-tak boja i u raznim dimenzijama. Dimenzija stola, koji je na fotografiji, iznosi 180 x 80 cm.

Trpezarijska stolica predstavlja klasičnu, u praksi dobro provjerenu stolica. Kompletna konstrukcija izrađena je od bukove masive. Postoji mogućnost biranja štofova iz kolekcije Kazaz.

Na fotografiji je vidljiv trpezarijski set u elegantnom krem-plavom tonu, predstavljen u Bela Vida galeriji, u okviru postavke “Kada priroda oblikuje dom”.

Cijena i gdje se može nabaviti?

Cijena trpezarijskog stola iznosi 520,00 KM, a stolice po komadu 75,00 KM.

Set možete nabaviti u Bela Vida galeriji u Importanne Centru u Sarajevu, ulica Zmaja od Bosne 7-7A.

Za više detalja pošaljite upit na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili pozovite Bela Vida galeriju na broj telefona +387(0)33 26 46 60.

Možete i direktno posjetiti prodajni salon Kazaz d.o.o., Alipašina 127 u Sarajevu. Broj telefona +387(0)33 48 62 44 i e-mail adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..