Multifunkcionalna i jednostavna, polica Adaptee se svojom bojom i formom pažljivo uklapa u ostatak ambijenta. Može da posluži kao pregrada, polica ili kućna biblioteka.

..........................................................................................................

Dinamična forma

Multifunkcionalna biblioteka Adaptee izrađena je od iverice kastamonu. Riječ je o dinamičnoj formi koja dozvoljava mnoštvo kombinacija, ali i ostavlja slobodu ličnom izrazu korisnika. Bilo da se koristi kao biblioteka, polica ili kao pregrada između dvije zone stana, Adaptee svojim izgledom jasno definiše prostor oko sebe.

Iako je njene boje i praktičnost  čine neupadljivom na prvi pogled, ovakav komad namještaja je skoro neophodan za svaki dom. Ukoliko se koristi kao pregrada, ona iz svakog ugla izgleda lijepo I potvrđuje svoju svrhu. Mobilni boksovi koji su dio nje, mogu se uklopiti u bilo koju policu na više načina, te tako postaju I ladica I dodatni prostor za skladištenje.

Proizvod je  unikat I rađen specijalno za Bela Vida postavku "Kada priroda oblikuje dom". Obzirom da je Adaptee pločasti namještaj rađen po mjeri, to otvara mogućnost naknadne/dodatne proizvodnje.

 

Cijena i gdje se može nabaviti?

Adaptee biblioteka  je dostupna po cijeni od 630,00KM.

Sve informacije mogu se dobiti u galeriji Bela Vida, u Importanne Centru u Sarajevu, ulica Zmaja od Bosne 7-7A, posredstvom Bela Vida FB stranice ili elektronskom poštom na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Broj telefona Galerije je +387(0)33 26 46 60.

Posjetite i FB stranicu Adaptee

Izvor fotografija: Bela Vida Gallery

Fotografije korištene kao ilustracije ideja u ovom članku vlasništvo su njihovih uvaženih vlasnika.