Efektna, kvalitetna i upečatljiva, garnitura Doryan jedna je od onih koje ostavljaju snažan utisak u enterijeru.

..................................................

Izrađena sa posebnim naglaskom na savremen dizajn, ovakava sofa plijeni svojim tonom.

Pljusak boje

Doryan trosjed, dvosjed i fotelja garnitura je koja se već neko vrijeme može naći u ponudi kompanije Urban (www.urban.ba). Izrađena je od najkvalitetnije italijanske eko kože i kože.

Ne posjeduje sisteme za razvlačenje niti skladištenje, a njena forma namjenjena je za one koji vole drugačiju dnevnu sobu.

Pogodna je za opremanje stambenih i poslovnih prostora, a zbog upečatljivog dizjna I boje lako postaje fokusna tačka prostorije. Svojim jednostavnim, ali elegantnim linijama svakoj prostoriji dat će potrebnu dozu otmjenosti ili šika, ovisno o bojama uz koje se kombinuje.

Cijena i gdje se garnitura može nabaviti?

Doryan garnitura, žuta koža - 2959,00 KM, zasebno: fotelja - 601,00 KM, dvosjed - 994,00 KM, trosjed - 1364,00 KM.

Garnituru možete nabaviti u Bela Vida galeriji u Importanne Centru u Sarajevu, Bela Vida galerija, ulica Zmaja od Bosne 7-7A.

Za više detalja pošaljite upit na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pozovite Bela Vida galeriju na broj telefona +387(0)33 26 46 60. Također možete posjetiti internet prezentaciju kompanije Urban, njihov izložbeni salon u Sarajevu ulica Alipašina 45b ili ih pozvati na broj telefona +387(0)33 26 08 15.