Uravnotežena, elegantna i vitka svjetiljka Philips Lirio Crany predstavnica je minimalizma u produkt dizajnu.

.................................................................................

 

 



 

Svjetlo je više nego samo praktično rješenje problema mraka. Svojom novom Crany linijom, Lirio Philips nudi mnogo više od rasvjetnog tijela.

Iznad stola i iznad sofe

Kombinujući posljednja tehnološka dostignuća sa privlačnim dizajnom, ova lampa omogućit će da stvorite samo vaš, lični ambijent.  Na trenutak iznenađujuća i privlačna rasvjetna rješenja osmišljena su da izvuku osmijehe i od onih najprobirljivijih.

Svjetlost od 140 W halogene sijalice moguće je integrisanim dimmerom regulirati na željenu jačinu. Na taj način moguće je stvoriti intenzitet svjetlosti koji će varirati zavisno od količine tame ili, jednostavno, od želja ukućana.

Poseban, inovativan oblik Crany svjetiljke omogućit će vam izbor svjetlosti nad stolom ili sofom, istovremeno smanjujući blještanje, što je čini izuzetno atraktivnom pri uređenju modernih ambijenata.


Cijena i gdje se može nabaviti?

Lampa Lirio Crany predstavljena je u okviru postavke „Ljubavni ritam metropole“ u Bela Vida galeriji, a njena vrijednost je 974,65 KM

Sve informacije mogu se dobiti u galeriji Bela Vida, u Importanne Centru u Sarajevu, ulica Zmaja od Bosne 7-7A, posredstvom Bela Vida FB stranice ili elektronskom poštom na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Broj telefona Galerije je +387(0)33 26 46 60.

Izvor fotografija: http://www.lirio.eu