Izrađena u nježnoj nijansi zelene, ležaljka Wells je istovremeno ženstven i urban komad namještaja. Pristupačna doza estetskog luksuza, ova ležaljka komad je koji žene posebno preferiraju.

.................................................................................

 

 

 

Opuštanje i uživanje

Wells ležaljka je novi proizvod iz domaće radinosti kompanije Urban. Sačinjena je od metalne konstrukcije, latoflexa i spužve. Kreirana je tako da se dio za leđa može podešavati, odnosno spuštati i podizati. Izrađuje se u platnu, a u Bela Vida  galeriji (www.belavida.ba) izložena je ležaljka u prelijepoj nijansi zelene. 

Ugodna je za opuštanje nakon napornog radnog dana. Idealan je komad namještaja za djevojački stan ili za dnevni boravak, za sve one koji vole da uživaju. Bilo da je smještena pored prozora, kao dio u kojem se rado čita ili u centralnom dijelu dnevne sobe, ona privlači pažnju i poziva na odmor i lješkarenje.

 

Cijena i gdje se može nabaviti?

Cijena ležaljke izrađene u platnu je 637,00 KM. Može se nabaviti u Bela Vida galeriji  u Importanne Centru u Sarajevu, Bela Vida galerija, ulica Zmaja od Bosne 7-7A.
Posjetite web stranicu Bela Vide, pošaljite upit na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili pozovite broj telefona +387(0)33 26 46 60.


Posjetite web sajt, u Sarajevu ulica Alipašina 45b, br. telefona je 033/260-815.