Izrađen od metalnih segmenata i stakla, Philips luster, koji nosi naziv Corelli, predstavlja harmoničan i savremen način osvjetljavanja ličnog prostora. Daleko od dizajna osrednjosti, Philips je brend koji njeguje stil, kvalitet i efektnost.

..................................................................................

 

 

Savremena interpretacija romantičnog stila jeste luster Corelli. Upečatljiv i veoma elegantan, jednostavno određuje vizuelni kontekst ambijenta u kojem se nalazi.

Prostor sa karakterom i dušom

Neosvjetljen prostor je nepoželjan prostor. Ovim postulatom vodi se kompanija Philips u dizajniranju novih, inovativnih i upečatljivih detalja i dodataka za dom.

Elegantan oblik i nježna tekstura lustera koketiraju između romantičnog i dramatičnog efekta u dnevnoj zoni stana. Izrađen od najfinijih staklenih segmenata, ovaj luster može se poručiti u kombinaciji od 5 i od 8 sijalica.

U nijansi između rustično bijele i boje slonove kosti, bitna karakteristika lustera jeste i njegova veličina. Visina iznosi 135cm, a dužina i širina 69cm.

Luster Corelli jedan je od onih proizvoda koji donosi harmoniju u enterijer, omogućava dobrodošlicu svjetlosti i pretvara dom u inspirativno i lično mjesto za življenje.

Cijena i gdje se može nabaviti?

Sav asortiman Philips proizvoda može se nabaviti u Bela Vida galeriji.

Cijena Corelli lustera iznosi 891,55 KM.

Sve informacije mogu se dobiti u Importanne Centru u Sarajevu, Bela Vida galerija, ulica Zmaja od Bosne 7-7A.

Posjetite web stranicu Bela Vide,  pošaljite upit na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili pozovite broj telefona +387(0)33 26 46 60.