Čovjek u krevetu provede trećinu svog života, a bira ga svega nekoliko minuta. Kao preduslov kvalitetnog spavanja predstavljamo vam krevet Studija 8 – praktičan, udoban i izuzetno lijepog dizajna.

.................................................................................

 

 

 

Veoma popularni kreveti sa ramom i prostorom za odlaganje posteljine nalaze svoje mjesto u mnogim spavaćim sobama širom svijeta. Upravo takav dizajn kreveta krasi enterijer Bela Vida postavke u Importanne Centru.

Krevet kao kutija


Veoma kvalitetna konstrukcija ovog kreveta omogućava i dodatne funkcionalne mogućnosti, kao i dozu individualnosti. s obzirom da je Studio 8 projektni biro koji namještaj izrađuje i po želji svojih kupaca, lični pečat spavaćoj sobi veoma je lako dati.

Izrađen sa podlogom od iverice i dodatne dvije ladice u bočnim stranama, u spavaćoj sobi ovaj krevet predstavlja centralnu tačku. Kompletna konstrukcija izgleda impresivno i veoma moderno. Uz krevet, dostupni su noćni ormarići i ormar u istim tonovima.

S obzirom da je krevet najvažniji komad namještaja koji garantuje dobar san, njegovom odabiru potrebno je posvetiti posebnu pažnju. U prodajnoj Bela Vida galeriji mogu se dobiti sve neophodne informacije i detalji vezani za njegovu porudžbinu.

Cijena i gdje se može nabaviti?


Cijena kreveta (160x200) iznosi 828,00 KM, dok se kupovinom u Bela Vida galeriji na gotovinsko plaćanje dobija popust, te njegova cijena iznosi 690,00 KM.

Sve informacije mogu se dobiti u Importanne Centru u Sarajevu, Bela Vida galerija, ulica Zmaja od Bosne 7-7A.

Posjetite web stranicu Bela Vide www.belavida.ba,  pošaljite upit na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili pozovite broj telefona +387(0)33 26 46 60.