Savremena sofa Cartiago posjeduje dizajn u koji se zaljubite na prvi pogled. Jednako udobna, koliko i estetski savršena – ona postaje omiljeno mjesto za odmor u svakom enterijeru.

..................................................................................







Nordijska kompanija Furninova ima za cilj proizvodnju i prodaju namještaja koji je dostupan prosječnom kupcu, a koji pri tome ne gubi na kvalitetu i savremenoj formi dizajna.

Odnedavno dostupna na našem tržištu, ona se može vidjeti i kupiti u Sarajevu, u Bela Vida galeriji.

 

Vrijeme za intimnost doma

Jednostavni, neutralni tonovi sive u kombinaciji sa praktičnim, crnim akrilnim dodatkom čine sofu izuzetno dopadljivom. Prostor za sjedenje, naslon za leđa i dio za odlaganje stvari nude savršenu relaksaciju i dovoljno mjesta za čuvanje uspomena, knjiga ili dnevnih novina.

Jasne linije, koje teže ka zaobljavanju, obezbjeđuju eleganciju i funkcionalnost i čine je izuzetno prilagodljivom enterijerima raznih stilova. Od minimalizma do vedrih ambijenata, jastuci i boje sofe stvorit će put ka dnevnoj sobi iz snova. Kožne i fabričke tkanine, ovisno o želji kupca, izuzetno su lake za održavanje.

Strukturni dijelovi okvira izrađeni su od punog drveta, a neki dijelovi su kombinacija šperploče i drveta. Svaki dio sofe je modularan i to je ono što čini njenu najveću prednost. Može se koristiti u zasebnoj funkciji, te je predstavljena kao izuzetan komad namještaja za dnevne boravke različitih dimenzija i oblika. 


Gdje se može nabaviti?

Sofa je dio postavke 'Ljepota masline' u prodajnoj Bela Vida galeriji u Importanne Centru u Sarajevu.

Sve informacije mogu se dobiti putem www.belavida.ba, e-maila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili broja telefona +387(0)33 26 46 60.