Kvalitetna rasvjeta je osnova za ugodan ambijent i jedan od osnovnih dodataka izraženoj estetici doma.

................................................................................

 

 

 

 

Direktna ili usmjerena, svjetlost može da stvori željenu atmosferu i da dom iz ambijentalne zone pretvori u snažno osvijetljen enterijer.

Kompanija Lika svjetlo nudi inovativne usluge svijetu rasvjete. Rasvjetna tijela izrađena od različitih materijala i dimenzija, rad sa elastičnim štofom uz oblaganja kožom, samo su dio bogatog asortimana kompanije.

Pravilan izbor rasvjetnih tijela i njihov odgovorajući dizajn pomoći će da se različite atkivnosti ili funkcije u domu lakše postignu. Tako je, naprimjer, za radni ili kuhinjski stol bitna jaka i kvalitetna svjetlost, dok se za lampu u uglu dnevne sobe ili hodnika može odabrati podna varijanta koja će se više oslanjati na estetsku stranu.

Savršen luster

Luster treba da pojača aktuelni stil dnevne sobe ili da bude u njegovoj suprotnosti, kako bi bio centralna tačka enterijera. Ovaj nježno zeleni luster kompanije Lika svjetlo, elegantnog oboda i svedenog dizajna idealan je za moderne enterijere neoptrećujućeg i modernog dekora. Može se nabaviti ili poručiti u Bela Vida galeriji u Sarajevu.

 

 

 

 

 

 

 

Kristalna podna lampa

Impresivni dizajn podne lampe, koja je u centralnom dijelu dekorisana kristalima, namijenjena je posebno elegantnim i sofisticiranim enterijerima ili onima koji žele takvi da postanu. Osnova je izrađena od hroma, a struktura lampe dostupna je u nekoliko nijansi osim bijele. Gerneralni zastupnik za BIH jeste kompanija ABV sistem iz Trebinja.

 

 

 

 

 

 

 

Stolna lampa u obliku elipse

Nježni dizajn ove lampe u obliku elipse i sa bijelim obodom isijava blagu ambijentalnu svjetlost, idealnu za komodu u dnevnoj sobi ili stolić u hodniku. Dostupna u nijansama koralne, lila, crne, sive i bijele može da nađe svoje mjesto u enterijerima najrazličitijih dekora i stilova. Dostupna po porudžbini u Bela Vida galeriji.

 

 

 

 

 

 

 

Impresivna plafonska lampa

Dugačka skoro 150 cm, plafonska lampa iz iste kolekcije kao i stolna, pruža suptilnu svjetlost enterijeru u kojem se nađe. Idealna za javne ambijente, njen dizajn stavlja akcenat na stil same prostorije i pruža atmosferu elegancije i luksuza. Dostupna u nijansama bijele, sive, tirkizne, crvene i crne.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ljupka zidna svjetlost

Dinamični odnos forme i sjenke koju male lampe stvaraju na zidu izgledaju sjajno u spavaćoj ili dječijoj sobi. Svestrane i modularne, dostupne u širokom spektru nijansi, posebno su naglašene elegantnim detaljima od hroma. S obzirom na izbor nijansi, lampe se lako mogu ukombinovati sa bilo kojom bojom zida. Sve proizvode Lika svjetla moguće je poručiti u Sarajevu