Kada se bira novi dekor, kvalitet i udobnost, bez obzira na godišnje doba i temperatutu vani, često se odlučuje za onaj  koji odiše toplinom i ušuškanošću.

.................................................................................








U svijetu poznat pod sinonimom ”cozy”, sve ono što je istovremeno ugodno oku i prija na dodir, može se svrstati u ovu stilsku odliku.

Napraviti prostor ličnijim mjestom za život, unijeti sitnice i detalje koji su i lijepi i kvalitetni, jednostavno se ostvaruje uz pomoć pravilnog izbora tkanina, prekrivača, zavjesa i asesoara za dom.


Neodstupanje od kvaliteta

Kompanija Kana N&N na našem se tržištu nametnula kao jedan od vodećih konkurenata u opremanju enterijera tekstilnom konfekcijom, od poznatih hotelskih kuća pa sve do ličnih prostora.

Široki tekstilni asortiman proizvoda koji se sastoji od posteljnog, dekorativnog i ugostiteljskog programa prati najnovije trendove u uređenju.  Isto tako proizvodi ostaju vjerni tradiciji kada se posmatra držanje do kvaliteta i dugotrajnosti svakog pojedinačnog proizvoda.






Za hladnije dane

Bez obzira na lični dekorativni ukus, u prodajnom salonu Kana kompanije moguće je naći posteljinu prirodnih materijala, prefinjene dekorativne prekrivače i stilizovane dezene od floralnih do geometrijskih. Oplemenjavanje ličnog prostora nikad nije bilo jednostavnije.

Na jednom mjestu dobijaju se sve neophodne informacije, a veliki broj boja, dimenzija i materijala olakšava izbor i odluku za odabir željenog stila.

Za hladne dane koji dolaze preporučujemo dva kompleta posteljine u crno-bijeloj kombinaciji i jednu snažnijeg kolorita, a koja može uljepšati kišne i tmurne mjesece koji su pred nama.





Efekat udobnosti

Udoban ambijent jeste enterijer gdje će se posjetioci prijatno osjećati. Asortiman koji je namijenjen ugostiteljskim objektima - hotelima i restoranima, nudi upravo pomenuto.

Klasični asortiman hotelskih proizvoda, koji podliježu specifikacijama, posjeduje prirodne materijale najvišeg kvaliteta i prijeko potrebnu udobnost, na kojoj se insistira.

Peškiri, jastuci i jorgani samo su dio ponude koja podrazumijeva čiste i jasne linije, komfor i praktičnost za održavanje i upotrebu. Od materijala koji se ne gužvaju pa sve do pamučnog tekstila, ljepota izrade i njihova strukutra garantuju kvalitet i estetsko zadovoljstvo.




Vrhunski dizajn izrade

U prodajnom salonu na Ilidži može se naći i asortiman unutrašnje dekoracije za restorane, koji podrazumijevaju veliki izbor stolnjaka, nadstolnjaka, salveta i sjedalica.

Posebno se izdvajaju stolnjaci i salvete od kvalitetnog damasta u nijansama nježno zelene, narandžaste i bijele. Elegantni i svedeni detalji u izradi i obradi materijala veoma su prilagodljivi, kako ugostiteljskim enterijerima, tako i ličnim trpezarijama i prostorijama za ručavanje.