Uzglavlja čine šarm kreveta i upravo zbog toga se sve više piše o različitim materijalima i bojama uzglavlja. Savjetuju se različite boje, posebno nadograđivani dijelovi i tapecirane strukture. A evo šta vam mi savjetujemo.

Bez obzira da li preferirate vintage, šik, moderno, tropski, tradicionalno – uz svaki stil se može prilagoditi sjajno uzglavlje, koje doprinosi atmosferi, čak iako je krevet običan i ne pripada nijednom stilu posebno.

Sanjalačko uzglavlje napravljeno od para starih vrata koja su sređena, ali ipak izgledaju kao stara. Ona odaju osjećaj pohabanosti, a u kombinaciji sa bijelim detaljima, soba odiše romantičnim stilom.

Ljepota tapeciranog uzglavlja u raznim vrstama eko-kože ili drugih zanimljivih materijala, može da izgleda veoma impresivno u svakoj sobi. Tkanina postaje glavna tačka prostorije, a da bi imala još veći efekat, izaberite kontrastnu boju u odnosu na boju zidova. 



Stari predmeti imaju mnogo šarma, to je neosporno. Sa nekoliko zanimljivih starih detalja i malo mašte, dobijaju se posve jedinstvena uzglavlja.

Neutralna paleta boja i okvir, daju toplinu ovoj sobi. Ovo drveno uzglavlje posve  je neodoljivo za one koji preferiraju jednostavne tonove u zoni spavanja.

Uzglavlja prekrivena lijepim dezenima mogu da budu pravo osvježenje za sobu. Ovaj dezen sa jastucima je inspirisan istočnjačkom kulturom i odiše jednostavnim i opuštajućim vibracijama. To je ono što mnogi očekuju od kreveta. 

Savršeno uzglavlje za sve ljubitelje pastelnih boja. 

Za sve ljubitelje elegancije i svedenog, nalazimo da ovo mekano uzglavlje sa bočnim dodatkom može da bude odličan izbor.

Tkanine zanimljivih bordura i materijala mogu biti odličan izbor da se iskoriste za sopstveno uzglavlje.