Vjerovatno ste vidjeli ideje sa tablom po kojoj možete pisati kredom, ali ovoga puta vam želimo predstaviti 16 inspirativnih fotografija prostora gdje je tabla korištena kao zidna dekoracija. 

Ovakva dekoracija je lijepa, moderna i svestrana, zato se nemojte ustručavati iskoristiti je u vašem domu. Ukoliko su vam dostupna sredstva za prekrivanje zida preskupa, uvijek možete iskoristiti JUB boju za beton TAKRIL, koju nanosite u tri sloja za maksimalnu izdržljivost.

 

Zidna dekoracija u spavaćoj sobi

Odaberite stil koji vam se dopada i u skladu sa njim ukrasite zid u sobi.

 

Na zidu trpezarije

Trpezarijama ponekad nedostaje prostora za zabavu i kreativnost. U suštini, najbolja stvar vezana za školske table je njihova kreativna strana budući da će vam omogućiti da izrazite svoju umjetničku crtu na zanimljiv način. Osim toga, crteže možete mijenjati kad god želite i tako vaš dom učiniti svaki put drugačijim. Pogledajte neke od ideja.

 

Šarmantna tabla u kuhinji

Ovakvu podlogu možete staviti i u kuhinju umjesto zidnih pločica. Ovakvi premazi su otporni na habanje i ne propuštaju vodu, a lako se održavaju.

 

Ideje za dječiju sobu

Najviše od svega dječije sobe bi trebale biti odraz zabave i kreativnosti, tako da u nju trebamo unijeti što više zabavnih elemenata. Naprimjer, sve zidove u sobi ofarbati bojom po kojoj se može pisati kredom. Ovdje možete koristiti i kredu u boji i tako sobu učiniti interesantnijom. Pogledajte primjere. 

 

Zid u radnoj sobi

U ovakvoj radnoj sobi kreativnost je zagarantovana.

 

U lounge baru

Zidovi po kojima se može pisati kredom su česta dekoracija u ugostiteljskim objektima.

Ukoliko već imate jedan ovakav zid, pošaljite nam fotografije na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., a mi ćemo ih objaviti na našoj stranici.