Cvjetni detalji za ovu sezonu pravi su hit. Povratak hipi detalja primjećuje se svuda. Ukoliko ste u potrazi za idejama koje će osvježiti vaš životni prostor, a niste sigurni u kojem pravcu da se krećete, predstavljamo vam nekoliko primjera koji mogu da budu itekako korisni i inspirativni.

.............................................................................................................................................................

 


Zidovi sa motivima razgranatog cvjetnog drveta

Trpezarija, čiji jednostavni namještaj dobija puni izraz ukoliko je okružena zidovima sa motivima razgranatog cvjetnog drveta, pravi je pogodak.

Ovakve tapete trpezariju čine otmjenijom i naravno, ovisno o boji, vedrijom prostorijom za ručavanje.

Na tržištu se danas može naći veliki broj raznovrsnih motiva, a mi vam predlažemo da pogledate ponudu tapeta Dekor Centra.

 

 

 

 

 

 

 

Namještaj energičnih boja

Svijetli zidovi u kombinaciji sa energičnim bojama namještaja i cvjetnim motivima izgledaju veoma elegantno. Prostor odiše svježinom, tako da se ovakav namještaj može iskoristiti za svaku dnevnu sobu.

Tonove detalja sa namještaja možete povezati sa bojom tepiha ili komode, kao i sa zavjesama, naprimjer.

Mogućnosti ima mnogo, a mi predlažemo Delano liniju kompanije Izazov.

 

 

 

 

 

 

 

Mural na zidu

Jedan segment zida posvećen zidnom muralu i više je nego sjajna ideja za novi dekor prostorije. Ukoliko se taj mural nalazi na površini koja je na neki način specifična, kao ova prikazana na fotografiji, onda je efekat još jači.

Mural može da posluži i kao vizuelna pregrada između dvije prostorije smještene u jednoj, jer se on radi po mjeri i potrebi klijenta.


Cvijeće u detaljima

I naravno, dok sezona svježeg cvijeća traje u našim baštama i vrtovima, ne zaboravite da u kuću unesete vaše omiljeno cvijeće i poredate ga u zanimljive vaze i ćupove.

Za drugačiji izgled odaberite cvijeće sa visokim stabljikama, dok za svakodnevnu dekoraciju to može biti i buket najljepšeg poljskog, šarenog bilja.

Izvor fotografija