Držači za novine sjajno su rješenje za urednost doma. Kod onih koji vole da čitaju, časopisi su često raspoređeni po cijelom stanu, bez nekog posebnog reda.

..................................................................................







Osim što su praktični, ovi popularni detalji za dom su i često i dobar način za dekoraciju praznog dijela pored sofe ili kreveta. Njihov iznenađujuće lijep dizajn može sam od sebe biti dekoracija. Evo noviteta koje smo odabrali za one kojima bi ovakav predmet u domu dobro došao.

Jednostavan dizajn

Za ljubitelje jednostavnosti, ovakav držač u boji drveta može da bude pravi izbor. Pristaje svakodnevnom prostoru, prilično je neupadljiv i služi svojoj svrsi.

















Tri u jednom

Nešto ekstravagantniji enterijeri lako mogu ugostiti ovu držač - stolicu- stolić. Praktična i sjajno dizajnirana, veoma je pogodna za male stanove koji oskudijevaju prostorom.














Zidna varijanta

Predstavljamo i jedan primjer izuzetno neobičnog držača za novine koji visi na zidu. Novine urolane i uredno složene mogu da zamijene bilo koji drugi detalj dekoracije zida.



















Eko-držač

Ovaj retro držač za novine jako je zanimljiv i koloritom i oblikom. Izrađen je od recikliranog materijala i lako je prenosiv – odlična kombinacija, zar ne?



















Popularni natpisi

Sve popularniji su ovakvi metalni držači sa različitim natpisima. Izaberite neki od onih na kojima piše „čitaj“ i kombinujte ga sa sličnim držačem za knjige „book“.






Izvori fotografija


http://www.nordicdesignblog.com
http://www.interiordesignstory.com
http://homeinteriordesignthemes.com
http://www.architonic.com
http://www.creatables.bigcartel.com
http://www.amazon.co.uk