Nakon objave priče o "Tvornici čuda", javio nam se bračni par iz Sarajeva. Poslali su nam fotografije bordo-bijele kuhinje koju su vlasnici Grotti radionice nedavno postavili u njihovom stanu.

 

- Boju je, naravno, odabrala supruga. Čitava njena familija navija za Sarajevo, a ona se udala za Željovca. Valjda da malo ublaži strasti - uz smijeh kaže naš čitalac Nihad koji nije baš pobornik jarkih boja. - Ako ih se pravilno ne uskladi sa enterijerom znaju biti poprilično napadne i opterećenje za oči. Međutim, kada sam vidio kako je kuhinja na kraju ispala, moram reći da sam i više nego zadovoljan.

Ekipu iz Grotti radionice poznaje više od 20 godina, tako da se uvjerio u njihove mogućnosti i izuzetnu kreativnost.

- Nebrojeno puta su mi ponudili alternative i savjete, što je u današnje doba prava rijetkost. Druge stolare nisam kontaktirao jer, zbog investicije koju sam planirao za kuhinju, nisam želio povjeriti takav rad nekome za koga nisam siguran da će isporučiti ono što je traženo i zahtijevano - objasnio nam je Nihad.

Njemu zahvaljujemo na dostavljenim fotografijama, a vas pozivamo da učinite isto. Pošaljite nam fotografije na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i podijelite vašu priču sa posjetiocima Enterijer.ba portala.