Radna soba koja ne posjeduje suviše detalja i čija žuta nijansa zidova cijelom prostoru daje energiju, čini ovaj radni kutak odličnim mjestom za produktivnost i završavanje obaveza.

.................................................................................





 

Žuta kao energija

Naša čitateljka Danijela uredila je svoju kućnu kancelariju tako da ona bude ugodno mjesto za rad. Odabravši žutu, kao boju koja preovladava, izabrala je sve ono što njeno značenje nosi: aktivnost, sreću, svježinu i radost (Sunce). Vodila se idejom da stvori produktivan radni prostor i svedenost u detaljima koji joj neće ometati pažnju dok na računaru završava obaveze.

Efikasan radni prostor dobila je tako što je radni i pomoćni stol naručila kod majstora koji je ova dva komada izradio po mjeri. Tako je sama odabrala dimenzije, te da ima dva nivoa: između glavnog i pomoćnog stola, na kojima je sve detalje sredila da joj budu na dohvat ruke, ali da ipak ne smetaju. Stolica je, kako kaže, privremeno i prelazno rješenje dok ne nabavi komfornu, ergonomsku varijantu.





Kao veliki ljubitelj putovanja, fotografisanja i biljaka, naša čitateljka objasnila nam je da je imala želju da u prostor unese detalje iz sfera koje je zanimaju i stvari koje voli te da stvori radni prostor koji je kao drugi dom. Tako su se u radnoj sobi našli globus, stalak za kameru i fotoaparat i kućne biljke, među kojima ističe spatifilij, s obzirom na to da je dokazano da on upija štetna zračenja računara. Biljke svakako inspirišu rast i optimizam te je to još jedan od razloga zašto je pojedine vrlo bitno držati na pravom mjestu u radnoj sobi.

Danijela je uspjela napraviti sjajnu kombinaciju unutar prostora i iako planira da na enterijeru radne sobe još radi i kupi još nekoliko detalja, prostor već i sada zrači čistom i produktivnom energijom i komforom.

Danijeli se najljepše zahvaljujemo na dostavljenim fotografijama, a sve vas pozivamo da nam dostavite fotografije vaših enterijera na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.