Enterijer oplemenjen na potpuno nov način, multifunkcionalan i udoban želja je mnogih koji renoviraju ili uređuju svoj dom. Sa novim idejama koje su predstavljene u Bela Vida galeriji, snovi za posebnim ambijentom dobijaju svoj oblik u realnosti.

................................................................................

 

 

 

 

Harmoničan enterijer predstavljen krajem prošlog mjeseca zadržat će se u Importanne Centru do polovine decembra. Svečano je predstavljen eneterijer za moderan dom, koji je za bazičnu ideju imao miris i boju četinarske šume.

Svježina zimzelenog prostranstva i akcenat na prirodnom doprinijeli su potpunom brisanju granice između enterijera i eksterijera. Stalno preplitanje rasvjete u prostoru, raskošnih detalja, umjetničkih slika, zagasitih boja i namještaja visokog kvalieteta omogućili su mnogi klijenti koji su našli svoje mjesto pod okriljem postavke ”Zimzeleni tragovi”.



Ovog mjeseca stručni tim Bela Vida galerije predstavio je Essenzu, Lesninu, Extraform, Zedex, JUB, Ligne Pure, Zart, Čaltex, Senso, IGM, Ušak Seramic, ISAA kamine, ABV sistem, Funinovu, Studio 8, D'Art, te slikaricu Adelu Nurković-Kulenović.

Enterijer koji daje prijatan osjećaj slobode, kao da se iznenada nađete u prirodi realizovan je u skladu želje za udobnim življenjem i pod poznatim motom Bela Vide ”Život je lijep”.