Pogledajte prekrasnu kolekciju koju smo pripremili za vas. To je kolekcija soba za dječake. 

 

Ukoliko ćete uskoro postati roditelji i tražite ideje i inspiraciju za savršenu sobu u koju ćete smjestiti vašeg mališana, onda pogledajte ove fotografije. Kolekcija sadrži sobe različitih stilova, a vi odaberite onaj koji vam je najbliži srcu i primijenite ga na sobu za vašeg dječaka. 

Najvažnija stvar u dječijoj sobi je definitivno krevetić. Mjesto gdje će vaš mali anđeo spavati i sanjati. Njegov djelić raja. Zato kada počnete dizajnirati sobu, počnite od toga. Čim odaberete krevetić, ostatak prostorije uskladite sa njim. 

Drugi element na koji trebate obratiti pažnju je stol za presvlačenje. Ukoliko imate dovoljno prostora u sobi, onda ga obavezno stavite.

Puno mjesta za odlaganje stvari je također važno, tako da trebate staviti što više ormarića i ladica. Udobna sofa ili stolica na ljuljanje je nešto što će vam biti od pomoći tokom kasnonoćnih i ranojutarnjih aktivnosti oko bebe. 

U nastavku pogledajte ostatak fotografija i pronađite inspiraciju za sobu u kojoj ćete provoditi dragocjene trenutke i napraviti neprocjenjive uspomene.