Sjećate li se useljenja u novi stan? Uzbuđenje, strah, ali i ponos i sreća zbog novog početka. Pa namještanje, odabir boja i dekoracija… U cijelom tom procesu sigurno niste imali vremena previše razmišljati o uobičajenim, svakodnevnim detaljima poput utičnica i sklopki. Jer, ko uopšte razmišlja o tome? Razmišlja Schneider Electric!

Vaš je dom odraz vaše ličnosti i stila života, a kako biste se izrazili do najsitnijeg detalja, Schneider Electric donosi cijelu liniju proizvoda koji predstavljaju odličnu alternativu klasičnim bijelim sklopkama i prekidačima i pomažu da svoj stil pokažete na najkreativniji način. 

Izrazite se bojom, oblikom, različitim materijalima. Budite drugačiji… 

Odabirom UNICA linije zapravo ste odabrali savršen detalj za vaš prostor koji ćete postaviti u pet minuta. (Morate priznati da bušenje rupa za slike ponekad traje duže.)

Dekorativni okviri čitave palete boja i materijala UNICA Top, Class, Plus i Quadro linija osvježit će vaš prostor u trenu, a vaš će dom odisati vrhunskim stilom i funkcionalnošću. 

 

Učinite vaš dom sigurnim

Preuređenje i uređenje doma savršeno je vrijeme da provjerite i poboljšate električne instalacije. Naime, kvarovi u električnim instalacijama uobičajena su pojava i do nezgode često dolazi bez ikakvih upozorenja.

Električna energija je nevidljiva i o njoj uglavnom ne razmišljamo previše – pa čak ni kao o mogućoj prijetnji.

Schneider Electric vam može pomoći da svoj dom učinite što sigurnijim jer nudi rješenja za sigurnu, pouzdanu, efikasnu i produktivnu energiju za sve vaše potrebe – poput kontrole rasvjete i temperature te osnovnih elektro-instalacijskih rješenja – koji umanjuju brojne uobičajene rizike. 

Pametni proizvodi i usluge kompanije Schneider Electric u vašem domu pružaju tri nivoa zaštite: zaštitu od električnih udara, zaštitu od požara, te zaštitu osjetljivih uređaja od smetnji u napajanju i udara groma.

Tradicija duga više od 60 godina garancija je kvalitete u osmišljavanju proizvoda koji mogu izdržati i najsurovije uvjete pa možete biti sigurni da proizvodi koje instalirate u vaše domove zadovoljavaju najviše standarde sigurnosti i pouzdanosti.