Ako ste jedni od onih koji su voljni prigrliti modernu tehnologiju, onda će vas zasigurno zaintrigirati nov asortiman Pixel namještaja.

.........................................................................................................................  

Dizajnirao ga je Studio Badini Createam za italijansku dizajn kuću Seletti. Pixel kolekcija kombinira klasične oblike postojećeg trip namještaja dodajući portrete u pikselima. Srastanje klasičnog francuskog dizajna i ekscentričnog finiša, čini ovaj asortiman savršenim za sve one koji žele dodati mrvu humora i intrigantnosti u svoj enterijer.

Noćni klubovi i butik hoteli, kao i enterijeri uviđavnih domaćih klijenata opremljeni su postojećim asortimanom trip namještaja. Kako biste vi reagirali da vidite garderober u pikselima u nečijem stanu?

Da li biste razmislili o tome da uvrstite jedan od ovih elemenata namještaja u već postojeći dizajn vašeg doma? Svakako provjerite Pixel sofu i Pixel ručno rađene tepihe, dva projekta već neko vrijeme objavljena na Freshome – u.

 

Izvor