Za sve ljubitelje spavanja pod otvorenim nebom stiže krevet koji podsjeća na vreće za spavanje. Vrlo praktičan i jednostavan, predstavlja funkcionalni dizajn novije generacije.

.............................................................................................................................................

Kamp sofa na rasklapanje je u suštini vreća za spavanje sa nogarama, koja u toku dana služi za odmor i opuštanje, a u toku noći se pretvara u krevet.



Veoma udobno mjesto koje obezbjeđuje dovoljno prostora za spavanje nastalo je kao projekat austrijske dizajnereke Stephanie Hornig koja trenutno živi i radi u Londonu.

Mekana poliester vanjska tkanina, unutrašnjost ispunjena pamučnim platnom, vinil kaiševi za ram i čvrste čelične noge čine ovaj komad namještaja veoma lakim za održavanje. Jednostavnim potezom gornji dio se skida i pere na propisanoj temperaturi.

Kamp sofa je vrlo lagana i za transport, lako se montira i ne zauzima previše prostora. Idealna je za sobe tinejdžera i kao dodatni prostor za iznenadne goste.

Njene dimenzije su 200x90x70cm.

Izvor fotografija