Prodaje se ikona Bruklina. Penthaus u impozantnom Clock Tower-u, koji ima pogled od 360 stepeni na New York i njegov najpoznatiji most - Brooklyn Bridge.

...............................................................................................................................................

Ovo nevjerovatno mjesto za život košta čak 18 miliona dolara.

Najprepoznatljiviji grad na svijetu nudi i ono što mnogi drugi ne mogu – život u 'sat kuli'. Njujorški 'Clock Tower' u svojoj unutrašnjosti krije apartman za čiji opis ne postoje dovoljno snažni epiteti. Impozantan, sofisticiran, luksuzan, svijetao i podjeljen u tri nivoa, ovaj penthaus nudi dominantni otvoreni prostor i jedinstven ambijent.

Dramatičan kontrast bijele unutrašnjosti sa svjetlima metropole čine i nezamisliv osjećaj za sve nas koji ovaj prostor posmatramo kao bajkoviti i nedostižni stan iz snova. Ipak, za one koji imaju dovoljno novca da se takmiče na tržištu nekretnina, za Brooklyn penthaus važi pravilo da pored toga što moraju imati predviđeni budžet, moraju imati i odgovarajući status.

Uživajte u fotografijama!

Izvor fotografija