window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-128943623-1');

Udobna fotelja i knjige našoj čitateljki su dovoljni da poslijepodne provede onako kako najviše voli. Crno-bijeli kutak uz prozor jednostavno je i ugodno mjesto za odmor.
.................................................................................









Nakon objave članka o kutku za odmor naša čitateljka je dostavila fotografije svoje kožne fotelje i jednog dijela knjiga koje su trenutno na spisku za čitanje, kako je napisala.

Jednostavna crna fotelja, sa mogućnošću nagiba naslona i prilagođavanja dijela koji služi kao odmor za noge, veoma je udobna i posjeduje karakterističnu formu. Knjige nonšalantno naslagane pored nje daju čitavom kutku opuštenu atmosferu i neopterećujući doživljaj enterijera.

Nakon posla i napornog dana, uz topao čaj volim da se ušuškam u svoju omiljenu fotelju i udubim u knjige. Ovo je zaista moj omiljeni dio stana, nadam se da vam se dopada. Veliki pozdrav i hvala što ste obradili ovu divnu temu – napisala je naša čitateljka kojoj se zahvaljujemo na izdvojenom vremenu i poslatim fotografijama.

Mail adresa na koju možete slati sve vaše fotografije iz enterijera je This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.