Poznati kao vrlo praktični – kućni mini toaleti se danas sve više sreću u enterijeru. Naš čitalac dostavio nam je fotografije svog „malog kupatila“ i oduševio nas jednostavnim, a vrlo lijepim dizajnom.

..................................................................................







Nakon objave članka o mini toaletima na naš mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. stigle su fotografije ovog malog prostora, koji obiluje svijetlim tonovima i svedenim dizajnom.

Moja supruga i ja smo iz praktičnih razloga odlučili da ugradimo mini toalet u toku renoviranja kuće. S obzirom na to da je prostor bio mali, odabrali smo svijetle boje: bijelu, krem i svijetlu nijansu drveta, kako bismo ga vizuelno učinili većim. Kako je u njemu samo umivaonik sa ormarićima i wc šolja, nije bilo potrebe da pločice stavljamo na sve zidove. Umjesto toga, odabrali smo bijele tapete sa 3D teksturom i krem pločice samo u dijelu iznad umivaonika. Danas u šali kažemo kako nam je toalet najbolja i najpraktičnija investicija, jer nam se tuš kabina i veće kupatilo nalaze na drugom spratu.

Našem čitatelju se zahvaljujemo na dostavljenim fotografijama, a sve vas pozivamo da budete dio naše redovne rubrike „Inspirisali smo“ i „Vaš dom“.