U ovosedmičnoj rubrici „Inspirisali smo“ predstavljamo vam dupleks stan naše čitateljke Verice. Ovaj enterijer uređen je sa puno ljubavi i pažnje ka detaljima, sa smislom i idejom koju je vlasnica imala od samog početka.

..................................................................................






Producent svog doma

Verica nam je dostavila fotografije svog „starog“ stana koji se nalazi u Kikindi. Sticajem okolnosti preselila se u Novi Sad, a ovaj stan više nije u njenom vlasništvu. Ipak, jako je ponosna na njega i na sve intervencije koje su u enterijeru odrađene.

Uređenje stana ili dizajn enterijera oduvijek su je interesovali, a po fotogafijama i mi možemo da zaključimo isto. Ovaj dupleks je kreirala tako da liči na dom i na nju. Cigla za toplinu, drvo i parket za kvalitet i tradiciju te jarke nijanse za dodir modernog.

Ideja vrijedi više od novca

Činjenica je da nekad sam novac bez ideje i kreativnosti može da dovede do potpunih promašaja u dekoraciji. Upravo zbog toga i zbog određene ograničenosti u finansijama, sa kojima se svi susrećemo, Verica kaže da je za nju ideja mnogo ispred količine novca koji se u stan ulaže. Sa novim stanom u Novom Sadu potrudit će se da uradi drugačiju stvar u odnosu na dom u Kikindi, ali sa starom energijom i ljubavi ka estetici.

Ovde sam, u Novom Sadu, takođe upotrebila svu svoju energiju da u 52 m² osmislim nešto što je drugačije. Zaista sam srećna što mislim da imam talenta za prostor, enterijer, detalje - jer mislim da nije potrebno imati samo pare, nego da su ideje ono što čini jedan dom.

Žao mi je što nemam više slika iz Kikinde, jer sam kombinovala staru ciglu velikog formata, a u ovom novosadskom sam upotrebila rezani biber crep.

Srdačan pozdrav svima vama koji nam ulepšavate dane lepim prostorima!






Verici se od srca zahvaljujemo što je svojim fotografijama obojila stranice našeg portala, a sve vas pozivamo da se također javite na našu adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..