window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-128943623-1');

Tim Enterijer.ba magazina broji preko 30 članova. Svi zajedno se svakodnevno srećemo sa najrazličitijim dizajnerskim i arhitektonskim ostvarenjima, međutim kada je u pitanju lični dom, evo kako neki od nas razmišljaju.

..................................................................................






Upoznajte dvije arhitektice Lejlu i Jasminu, direktoricu Enterijer.ba - Belmu i našu kreativnu lektoricu Mersihu.


Lejla Ćehajić, mr.arh

„Pitajte-odgovaramo“






Uvijek mi je bila zanimljiva igra oblika, formi, povezanost namještaja i dizajna sa ergonomijom, zlatnim rezom i sl... Stoga mi je ovakav jedan proizvod ”Shelving or desk” by Yanko Design krajnje zanimljiv i dopadljiv i nešto što bih sigurno poželjela imati u svom domu.

Jednostavan, dinamičan, simpatičan. I sam dizajner (Yoon-Zee Kim) kaže da se ovaj komad namještaja može različito interpretirati, nekim korisnicima je to zanimljiva polica, nekim radni stol, nekima stolica. Po meni sve naprijed navedeno. Svakako pronađite i sitnicu za sebe.


Mersiha Began, prof. književnosti

Lektorica

 

 

 

Čini mi se da oduvijek maštam o biblioteci s kaminom i neizostavnom stolicom za ljuljanje. Na nekom malom šarmantnom potkrovlju, uz mnoštvo crno-bijelih fotografija...

Dok će kamin i potkrovlje ipak sačekati - nekoliko bijelih polica za knjige i ova bijela "ljuljačka", nadam se, ubrzo će naći svoje mjesto u mom domu.

















Jasmina Imširpašić, d.i.a

”Pitajte-odgovaramo”

 

 

 

Sto i stolica za ispijanje popodnevne kafe, firme ARTISAN iz Tešnja, ispunjavaju moje želje, i nadam se da će se uskoro naći u jednom kutu moga stana.

ARTISAN se svojim načinom tretiranja drveta, kvalitetom i dizajnom za kratko vrijeme pozicionirao rame uz rame sa najpoznatijim svjetskim proizvođačima.

Domaće, a svjetsko.











Izvor fotografija


www.luxinteriordesigns.com
www.insidedesignco.wordpress.com
www.yankodesign.com
www.artisan.ba
www.interiorideaz.com