Pruge su siguran način da se razigra dom koji je ranije bio uređen u jednobojnim tonovima. Upravo je tu želju imala i naša čitateljka Vedrana kada je u potrazi za novom posteljinom odabrala prugasti dizajn.

.................................................................................







Vedrana nam se javila sa fotografijama svoje spavaće sobe u koju je željela da unese malo razigranih linija i nakon što je pročitala članak o dekoraciji prugama krenula je u potragu za novim dezenom posteljine.


 

Pruge u nijansama koje vladaju sobom

Njena soba je u jednostavnim krem, smeđim i crnim detaljima, a pošto voli svedenije tonove, nije puno eksperimentisala sa odabirom boja. Našla je posteljinu u prugastim nijansama bijelo-krem i napisala nam je da je jako zadovoljna izgledom koji njena soba sada ima.





Iako živi sama, nakon useljenja u novi stan, izabrala je veći krevet zbog udobnosti i estetike, ali kaže da joj to ne remeti kupovinu duple posteljine. Voli kada je sve na svom mjestu, svedeno i jednostavno, a opet sa malom dozom nekonvencionalnosti.

Sa dezenom koji je odabrala, Vedrana je uzdužnim prugama vizuelno izdužila izgled sobe, koja se nalazi u potkrovlju i ima nešto niži plafon. Njena spavaća soba dobila je malo dramatičniji izgled, ali je ipak stil kojem je Vedrana vjerna, ostao ispoštovan.

Vedrani se zahvaljujemo na dostavljenim fotografijama, a sve vas pozivamo da nam pošaljete fotografije svog doma na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..