U rubrici ”Inspirisali smo…” u kojoj se upoznajemo sa enterijerima naših čitalaca, ovoga puta nalazi se Kristina. Ona nam je dostavila fotografije svoje kuhinje, tj. mikrovalne peći zanimljive nijanse. Njeni omiljeni izbori i kombinacije boja izgledaju ovako.

..................................................................................







 

Narandžasta kao inspiracija

Kristinina omiljena boja je narandžasta i pri uređenju kuhinje trudila se da izabere sve boje toplijih tonova, koje su kompatibilne sa narandžastom. Tu su nijanse smeđe, krem i oker. Naglašava da je kuhinju radila po mjeri, a kada je bila gotova kupila je nekoliko detalja kojima je željela da ”razbije” smeđe tonove, koji su preovladavali, a to je bilo posuđe, figure, kuhinjske krpe…





Izbor aparata

Pri kupovini tehnike, odlučila se za sivo-srebrne nijanse frižidera i ugradnog aspiratora. Nakon kompletiranja, vidjela je naš članak ”11 mini savjeta za novi sjaj kuhinje” i zaključila da ipak želi mikrovalnu u boji.

Izbor je naravno pao na narandžastu i ona se savršeno uklopila sa ostatkom kuhinjskog prostora. Kuhinja izgleda vedrije i moderno, a Kristina nam je napisala da je prezadovoljna finalnim izgledom i da joj je ova boja potpuni hit.

Mi smo također, oduševljeni modernom i veselom bojom njene mikrovalne peći, koja je odlično, a i najbolje rješenje za zagasitije tonove smeđe.

Zahvaljujemo se Kristini na divnim fotografijama, a ukoliko smo i vas inspirisali nekim našim člankom, pošaljite nam vaše fotografije na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..