U našoj kategoriji "Inspirisali smo", koja je posvećena svima vama koje Enterijer.ba na neki način inspiriše, ovoga puta nalazi se priča o zavjesama naše čitateljke Sanele. Nju smo inspirisali našim člankom ”Floral print enterijeri”.

....................................................................................................

 


Studentska soba i cvjetni motiv

Sanela nam je poslala fotografije svoje studentske sobe, koju je željela osvježiti. Dok je razmišljala o kupovini nekog novog detalja za svoj enterijer, pročitala je članak o povratku cvjetnog motiva i odlučila da će taj detalj biti nove zavjese.






Svijetao prostor

Izabrala je motiv sa tulipanima u krem-sivo-teget nijansama, jer joj se ti tonovi slažu uz ostatak enterijera. Pošto voli svijetle prostorije, nije željela potpuno ”zagušiti” prostor, nego ih je okačila sa strana, da izgledaju kao draperije.

Priznala nam je da je i više nego oduševljena novim izgledom sobe i da nije ni očekivala da će se zavjese ovako lijepo uklopiti u ambijent. I mi smo oduševljeni, također.





Zahvaljujemo Saneli na divnim fotografijama! Ukoliko i vi želite podijeliti sa nama priču kako smo vas inspirisali, pošaljite nam fotografije na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.