0Donosimo vam priču o bajkovitom potkrovlju iz Zenice koje ćete poželjeti za sebe. Većinom je uređeno restauiranim namještajem.

.....................................................................................................................................................

Pastelne nježne nijanse iz pažljivo odabrane palete boja, čine ovaj prostor svijetlijim i kreiraju toplu atmosferu. Romantični namještaj, poput bijelog noćnog stolića i radnog stola, te korpe za novine zajedno sa lamperijom, čine jednu notu ovog dizajna. S druge strane, tu su cvijetne tapete, koje su u tonu sa satenskim otomanom, ukrasnim jastucima i pachwork prekrivačem.

Detalji kao što su ram za ogledalo, budilnik, lampa sa abažurom i pletene korpe upotpunjuju izgled prostora. Ovo potkrovlje, uređeno u Shabby Chic stilu, idealna je kombinacija radnog i rekreativnog prostora, koji inspiriše.

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

11

13

14

15

16

17

Ukoliko ste zainteresirani za redizajn namještaja, posjetite stranicu Wood-surgery i pronađite za sebe komad namještaja koji će upotpuniti vaš dom.