window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-128943623-1');

Fantastičan enterijer tradicionalne francuske seoske kuće inspirisan je eksterijerom Provanse. Nemoguće je ne uživati u koncepciji projektovanja sa poštovanjem prirode i prirodnog.

..................................................................................








Klasičan enterijer u toploj nijansi je ono što je glavna odlika ove divne kuće u južnom dijelu Francuske. Mješavina novog i starog, bogatog i jednostavnog, prefinjenog i primitivnog, stvorila je šarm o kojem se govori i koji je neosporan. Svijetložuti tonovi drveta, grube linije namještaja i prirodni kameni zidovi daju osjećaj zadovoljstva i spokoja.

Uređena u potpunom stilu francuske tradicije, svaki segment ove kuće je brižljivo biran, kao i utisak „nesavršenstva“ njene unutrašnjosti. Enterijer je ispunjen elegantnim i klasičnim namještajem, detaljima i inspirativnim tradicionalnim bojama žuto-bijelo-bež, koje su magična nit koja povezuje sav prostor u jednu cjelinu. Najbolja varijanta za opuštanje, mir, povratak korijenima i prirodi, spojena je u domu inspirisanom umjetnošću i francuskim načinom slavljenja života.








 


Uz čitanje ovog članka Enterijer.ba preporučuje sljedeći audio/video